V-ați pregătit adidașii?

Vrei să te pregătești pentru vară deja, dar masele de grele și petrecerile din ultima perioadă te-au scos din ritm?

Dacă vrei să îți întreții silueta și să ai grijă de sănătatea ta trebuie să incluzi în programul tău și câteva drumuri până la sală. Cam ce prețuri sunt în București la sală și cum putem să mai avem timp și de asta?

Prețurile sunt în funcție de cât de des poți merge. Dacă ai un program mai mult decât încărcat atunci îți recomandăm un card de câteva intrări pe lună care te vor ajuta să nu ieși din formă. Mai exact sunt ședințe pe care le poți cumpăra pe loc sau poți cumpăra diferite pachete (de 4/6/12 ședințe) care să se muleze cererii tale.

De asemenea, contează ceea ce vrei să faci. Dacă poți să îți creezi singură un program care să îți aducă rezultatele dorite, atunci ar trebui să alegi doar sala de fitness; dacă nu ai suficiente cunoștințe pentru a pune extrem de bine la punct un program care să îți lucreze toate grupele de mușchi într-un anumit timp, atunci îți recomandăm să alegi ședințe propuse de sala de sport aleasă. Aici putem discuta de cele mai în voga trenduri – de la yoga, la pilates, Kangoo Jumps sau alte clase interesante.

Prețurile variază în funcție de sala aleasă. Mai exact, aici intră în discuție dacă vei merge doar dimineața la sala (pentru cei care vor merge la fitness prețurile pentru day time – cu ore disponibile de la 7/8 până la 16/17) prețurile vor fi mai mici față de cei care vor alege un abonament pentru întreaga zi. Așadar vorbim de la 80/90 lei până la aproape 200 de lei pentru cei cu abonament full time. Știm că sumele variază extrem de mult, însă de cele mai multe ori costurile sunt și justificate.

Sălile mici, cu un număr mic de aparate și de antrenori dispuși să îți arate diferite exerciții potrivite pentru tine, vor avea niște prețuri mai mici decât cele care au 2 etaje de aparate, saună pentru fiecare categorie (bărbați/femei) și antrenori dispuși să stea zeci de minute alături de tine.

Cum introducem sportul în viața de zi cu zi?

Știm, e GREU! Este vorba de chef, timp și dacă ar merge și cineva cu tine… ar fi chiar super! Puteți începe cu câteva ședințe pe lună, iar apoi veți vedea beneficiile reale: un somn mai odihnitor, nu vă vor mai durea spatele/picioarele/încheieturile, veți începe să mâncați mai sănătos și veți bea o cantitate de apă normală pentru voi. (puteți intra aici pentru mai multe detalii despre cât de importantă e apa pentru organismul tău și câtă apă trebuie să bei de fapt)

Pentru cei care sunt deja obișnuiți cu sportul, dar timpul a devenit inamicul vostru, vă recomandăm sălile cu program non-stop. Sounds great? Try it!

În concluzie, sportul ar trebui să devină, încetul cu încetul un mod de viață, pentru că sănătatea ta chiar contează.

 

(Visited 118 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.