Ai câteva zile libere și vrei să mergi la Sibiu pentru a te bucura de un oraș cu adevărat deosebit? Cu siguranță nu vei fi dezamăgit de alegerea luată.

Sibiu a reușit după anul 2007, anul în care a fost numită capitala culturală europeană, să renască din propria cenușă. Nu numai că a reușit să se ridice la nivel unor orașe din Belgia sau Franța, dar acum poți să te bucuri și de zonele din împrejurimi! ^_^

Ce poți face în Sibiu?

Dacă ești un mic gurmand și vrei să mănânci ceva specific zonei, ai de unde alege în materie de restaurante. Oamenii sunt extrem de amabili și dispuși să te facă să te simți cât mai bine.

Unul dintre restaurantele care nouă ne-a plăcut enorm este Teatro (de asemenea, puteți să vă și cazați aici, au niște camere foarte chic!). O atmosferă plăcută, într-un cadru modern, unde datorită organizării și modului de prezentare vă veți simți cel mai important client al lor.

La Teatro puteți încerca cei mai buni burgeri! Fiind îndrăgostită de acest fel de mâncare, peste tot în Europa am încercat să găsesc un loc bun pentru burgeri. DAcă și voi faceți parte din acceastă gamă mergeți aici și veți găsi la prețuri decente burgeri ce includ 2 sosuri si cartofi (între 29 și aproximativ 40 de lei)

Dacă, totuși vreți să încercați niște feluri de mâncare mai deosebite avem mai multe propuneri. O opțiune absolut delicioasă pe care puteți să îl mai încercați este gulașul unguresc, la care puteți să adăugați la final niște hencleș (prăjitură cu unt). Deja ne este poftă!

Obiective Sibiu

Muzeele din Sibiu sunt cu adevărat impunătoare prin arhitectura și mărimea lor. Muzeul Brukenthal și Muzeul Astra sunt câteva exemple pe care le puteți avea în vedere în scurta vizită în Sibiu. Dacă totuși nu aveți timp prea mult la dispoziție o plimbare prin centrul istoric va fi cu adevărat o plăcere. Nu uitați că în următoarea lună veți putea găsi și târgul de Crăciun pe lista celor mai bune activități din Sibiu!

Ceva cu adevărat deosebit?

Valea Zânelor? DA, există și în România. La numai o oră de mers cu mașina de Sibiu puteți să vă bucurați de un peisaj absolut rupt de realitate: Castelele de Lut din Valea Zânelor.

Este o zonă construită recent, care dorește să iasă în evidență printr-o contrucție aticpică, unde principalul design este inspirat din poveștile pentru cei mici. Proprietarii zonei au comunicat faptul că își doresc până la sfârșitul anului să fie restaurantul funțional, iar într-un an să poată face cazări.

(Visited 70 times, 1 visits today)