Topul celor mai vizionate seriale pe Netflix în România

Cum gestionăm această situație fără ieșire în care cinematografele nu s-au deschis încă? Simplu! Popcorn, răcoritoare și logare! În confortul propriei canapele, cu pisica alergând de nebună prin casă, îți corupi partenerul sau partenera să împărțiți din nou canapeaua. După o săptămână de telemuncă, meritați din plin!

Ce urmează? Confortul nu a fost nicicând mai ușor de „îmbrățișat”. Te-ai logat pe contul de Netflix și dacă nu știi exact ce ai în plan pentru după-amiaza aceasta, atunci scrollezi până la secțiunea „Top 10 in Romania today”. Poți fi sceptic în legătură cu titlurile săptămânii care tocmai se termină, așadar îți dăm o mână de ajutor binevenită și o facem doar pentru a fi siguri că respecți mantra „Netflix and chill”.

Și titlurile câștigătoare în ordinea descrescătoare sunt:

10. Queen of the South  

Bazată pe un roman de succes cu același nume, scris de Arturo Perez-Reverte, producția de origine americană, „Queen of the South” , a ajuns la al 4-lea sezon. Premiera a avut loc pe 2016 și succesul înregistrat a dus la realizarea a patru sezoane, ultimul având lansarea recent. Când persoana iubită este ucisă în mod neașteptat, Teresa fuge din Mexic în Statele Unite ale Americii. Aici va învăța cum funcționează lumea traficanților de droguri, pentru a ajunge să-și răzbune iubitul și să devină liderul cartelului.

9. Bucharest Nonstop

„București Nonstop” este un film de comedie românesc, scris și regizat de Dan Chișu în 2013. În rolurile principale ne bucurăm de reprezentațiile unor mari actori precum Ioan Besoiu, Dorina Lazăr și Gheorghe Ifrim. Producția prezintă evenimentele derulate pe parcursul unei nopți din viața unui magazin non-stop dintr-un cartier al capitalei. Patru povești, patru destine, iar singura legătură dintre ele este băiatul de la non-stop, Achim.

8. The Sinner  

Jessica Biel, Bill Pullman și Christopher Abbott fac parte din distribuția dramei „The Sinner” disponibilă pe Netflix, care a ajuns deja la 3 sezoane. Bazat pe o serie de cărți plină de mistere și suspans, serialul atinge audiența prin călătoria anevoioasă a unui detectiv bântuit de proprii demoni. Într-un mic orășel din New York, crimele nu se opresc nicicând, așadar cine urmează?

7. Dark

Thriller-ul german co-creat de Baran bo Odar și Jantje Friese, „Dark”, urmărește drumul a patru familii în căutarea unui copil dispărut fără urmă. Legați de un mister uitat de trei generații, într-un mic orășel în care timpul se scurge altfel decât în marile metropole, fiecare se va confrunta cu temeri și dușmani închipuiți, dar răspunsurile sunt mereu mai aproape decât ne închipuim. Din distribuție fac parte Louis Hofmann, Oliver Masucci și Jordis Triebel.

6. Burnt

„Burnt” este o dramă americană regizată de John Wells și scrisă de Steven Knight în 2015 dintr-o poveste de Michael Kalesniko. Chef bucătar Adam Jones a avut totul și a pierdut: renumit pe scena franceză a bucătăriei și cu două stele Michelin câștigate datorită exploziei de gusturi din farfuriile preparate. Pentru a o lua de la capăt și a începe să schimbe ceva în propria bucătărie, Adam va trebui să-și lase în urmă obiceiurile proaste din bucătărie.

5. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

„Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga” este o comedie muzicală americană regizată de David Dobkin și scrisă de Andrew Steele și Will Ferrell. Filmul urmărește povestea cântăreților islandezi Lars Erickssong și Sigrit Ericksdóttir, cărora li se oferă șansa de a-și reprezenta țara la Eurovision Song Contest. Filmul a fost inițial programat pentru lansare în luna mai 2020, care să coincidă cu ediția de anul acesta a concursului european, însă lansarea a fost întârziată din cauza pandemiei COVID-19. A fost lansat pe Netflix pe 26 iunie 2020.  

4. Lost Bullet

„Lost Bullet” este thriller-ul francez regizat de Guillaume Pierret care îi aduce pe micul ecran pe Alban Lenoir, Nicolas Duvauchelle și Ramzy Bedia. Un mecanic auto cu trecut criminal este prins în schimbul de focuri dintre polițiștii buni și cei răi. Acum, misiunea lui este să găsească glonțul pierdut care i-a ucis mentorul pentru a-și dovedi nevinovăția și pentru a se salva.

3. The Order

„The Order” este un serial de televiziune de dramă horror american creat de Dennis Heaton și scris de Heaton, Shelley Eriksen, Rachel Langer, Jennica Harper, Penny Gummerson și Jason Filiatrault. Serialul a avut premiera pe Netflix pe 7 martie 2019. Primul sezon a primit recenzii pozitive la lansarea sa, iar sezonul doi se numără printre cele mai vizionate producții de pe Netflix la ora actuală, fanii urmărind aventurile lui Jack Mortensen, parte dintr-un ordin secret care practică magia.

2. Feel the Beat

„Feel the Beat” este un film american de comedie-dramă din 2020, regizat de Elissa Down și scris de Michael Armbruster și Shawn Ku. După ce visul ei de a ajunge pe Broadway este distrus, o dansatoare talentată se reîntoarce acasă pentru a se regăsi. Provocarea de a antrena un grup de tineri elevi pentru o competiție de renume o ajută să se descopere din nou și să afle unde s-a pierdut pe drumul către success.

1. 365 days

Drama erotică poloneză lansată în acest an a fost regizată de Barbara Białowąs și Tomasz Mandes. „365 Days” se bazează pe primul roman al unei trilogii scrise de Blanka Lipińska. Povestea urmărește o tânără femeie din Varșovia, forțată să intre într-o relație cu Don Massimo Torricelli, un mafiot Sicilian care îi acordă 365 de zile să se îndrăgostească de el.

Acestea fiind spuse, vizionare plăcută! Netflix and chill!

(Visited 18 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.