The Dark Tower/ Turnul Întunecat

Noul rol al lui Matthew McConaughey din filmul The Dark Tower face parte dintr-o lume SF, unde distrugerea Pământului este iminentă.

MV5BNjY5ZjkzZDItODY1Yy00NDBkLWFhZTgtNGVlMzFiODY2Njk2XkEyXkFqcGdeQXVyNjQ2MjY1NTM@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_Turnul Întunecat este un film ce abordează lupta dintre Bine și Rău, iar finalul fericit nu este un lucru probabil. Totul este pe care de dispariție, iar singura speranță pentru a salva Pământul este un tânăr băiat – Jake Chambers.

Protagoniștii sunt Katheryn Winnick în rolul lui Laurie Chambers, Idris Elba este periculosul Roland Deschain / The Gunslinger, câștigătorul Oscarului –  Matthew McConaughey este Man in Black, Jackie Earle Haley îl joacă pe Sayre, Abbey Lee este frumoasa Tirana, iar Tom Tayler esteJake Chambers.

 

Povestea pe scurt a filmului:

Ultimul Gunslinger/Pistolar, Roland Deschain, a fost blocat într-o luptă veșnică cu Walter O’Dim, cunoscut și ca Omul în Negru. Roland este hotărât să împiedice Întunericul să răstoarne Turnul, care ține universul împreună. Cu soarta lumii aflate în joc, binele și răul se vor ciocni în lupta finală, deoarece doar Roland poate apăra Turnul de la Omul în Negru.

 

Citatele filmului sunt:

Roland Deschain: Nu țintesc cu mâna. Cel care își țintește cu mâna a uitat fața tatălui său. Țintesc ochiul. Nu trag cu mâna mea. Cel care împușcă cu mâna lui a uitat fața tatălui său. Trag cu mintea mea. Nu ucid cu arma mea. Cel care ucide cu arma a uitat fața tatălui său. Eu ucid cu inima mea. 

Roland Deschain: Au arme și gloanțe în lumea ta?[pauză]

Jake Chambers: Îți va plăcea Pământul. Mult. 

Omul în negru: Nu poți opri ce vine. Moartea întotdeauna câștigă. 

Roland Deschain: Turnul Întunecat se află în centrul Universului. Turnul ne protejează de haos și de moarte. Dacă cade, Iadul va fi dezlănțuit. 

Jake Chambers: E un hotdog.

Roland Deschain: Sălbaticilor. Ce rasă?

Dacă nu sunteți încă deciși să alegeți acest film urmăriți video-ul de mai jos. 🙂

 

Sursă video: youtube.com

Sursă fotografii: imdb.com

(Visited 58 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.