Sunt un mic ticălos 3

Sunt un mic ticălos 3 este continuarea filmelor ce au creat mult iubiții minioni. De data aceasta lucrurile iau o întorsătură aparte, unde Gru va avea parte de multe surprize.

MV5BNTE3NmRiNGEtNzExZi00NDM2LTg0YTEtMjI3ZWNkNDM5MGFjXkEyXkFqcGdeQXVyNzc3OTUzNjQ@._V1_

Gru și Dru, cei doi frați…stai, ce?

După ce a fost concediat din Liga Anti-Villain pentru că nu a reușit să-l depășească pe cel mai nou tip ce amenința omenirea, Gru se află în mijlocul unei crize majore de identitate. Dar când un străin misterios apare și-l informează pe Gru că are un frate geamăn pierdut- un frate care vrea cu disperare să devină la fel de ticălos precum fratele său – Gru are șansa de a redescoperi cât de bine e să fii rău.

MV5BNjUyNzQ2MTg3Ml5BMl5BanBnXkFtZTgwNzE4NDM3MTI@._V1_SY1000_CR0,0,631,1000_AL_Dru este fratele geamăn al lui Gru, aceștia fiind despărțiți la naștere. Dru și-a dorit să își facă tatăl mândru, însă acest lucru a devenit aproape imposibil pentru că nu avea „calitățile” necesare pentru a fi un infractor, cel puțin acest lucru a rămas valabil până să îl cunoască pe Gru.

Familia are întotdeauna un rol extrem de important în viața lui Gru, însă de această dată lucruri nu mai par atât de clare. Dacă familia lui are o istorie îndelungată în a deține titlul pentru cel mai mare ticălos, soția sa – spion ce avea drept scop prinderea tuturor ticăloșilor, i-a schimbat fundamental această perspectivă.

Dacă va deveni sau nu vechiul Gru, acest lucru trebuie să îl urmăriți în noul film. Totul este prezentat în cel mai amuzant mod, așa cum cei de la Pixar ne-au obișnuit.

Steve Carell este vocea lui Gru și Dru, alături de Kristen Wiig – Lucy (soția lui Gru).

Cu un buget de aproximativ 80 000 000 de dolari și cu un câștig de aproximativ 250 000 000 de dolari, Sunt un mic ticălos 3 este unul dintre cele mai apreciat filme animate.

Sursă fotografii: imdb.com

 

 

 

 

(Visited 91 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.