Spider-Man: Întoarcerea acasă

Peter Parker, cu ajutorul mentorului său, Tony Stark, încearcă să-și echilibreze viața ca un student obișnuit din New York City. Acest lucru este deseori o problemă, Peter luptând împotriva teroriștilor, toți știindu-l drept Spider-Man.

Încântat de experiența sa cu Răzbunătorii, Peter se întoarce acasă, unde locuiește împreună cu mătușa lui May, sub supravegherea lui Tony Stark. Peter încearcă să se întoarcă în rutina sa obișnuită, dar atunci când Vulturul amenință orașul, gândul de a fi doar un student obișnuit se schimbă fundamental.

MV5BMjIwMTE3NzUzM15BMl5BanBnXkFtZTgwODMxMzY4MTI@._V1_

Orice persoană dragă lui Peter va fi amenințată de adversarii lui.

Acesta este primul film Spider-Man care face referire la diferite elemente referitoare la pânza de păianjen, lucru abordat mai mult în benzile desenate originale.

Primul semn este faptul că Spider-Man menționează că pânza creată de el durează doar două ore, în timp ce în benzi desenate, ar dura o oră înainte ca acesta să se evaporeze. Cel de-al spoiler face trimitere la pistolul de lansat pânza, fiind o referință la modul în care Spider-Man a creat diferite variante ale formulei sale pentru pânza fluidă.

Buget proiectului Spider-Man a fost de aproximativ $ 175.000.000. Doar în weekend-ul de deschidere au fost încasări în SUA de $ 117.027.503 (SUA) (7 iulie 2017). Puțin după jumătatea lunii s-au raportat încasări de $ 314.519.222 (SUA).

 

Actorii ce dau viață iubitelor personaje sunt:

  • Tom Holland în rolul lui Peter Parker/Spider-Man
  • Michael Keaton în rolul  temutului Vulture/ Adrian Toomes
  • Robert Downey Jr. în cunoscutul rol al lui Tony Stark/Iron Man

Marisa Tomei, Jon Favreau, Gwyneth Paltrow, Zendaya sunt alte nume sonore care s-au adunat echipei.

MV5BMTgxNzgwNzI3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwOTM5MDU0OTE@._V1_SY1000_CR0,0,710,1000_AL_

Tu ce părere ai de noul film Spider-Man?

 

Sursă fotografii: imdb.com

(Visited 76 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.