Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati

Numarul 2 în lume în ierarhia WTA, Simona Halep, a ajuns sâmbătă în finala Western & Southern Open, pentru a doua oară în cariera sa, învingând-o pe Sloane Stephens cu un scor de 6-2, 6-1.

Halep 1

Talentata Halep a declarat:

Cred că am jucat cel mai bun tenis al meu. Cred că meciul de ieri mi-a dat multă încredere și  am simțit că pot să lovesc mingea. Tocmai de aceea, astăzi a fost mult mai bine. M-am mișcat foarte bine astăzi.

La începutul meciului, cei doi jucători au fost destul de agresivi. Cu toate acestea, Simona Halep a dominat semifinala cu un scor de 6-2, 6-1 în fața lui Sloane Stephens, jocul încheindu-se în doar 56 de minute.

După meci, Stephens a declarat:

Disputarea a trei meciuri în 24 de ore nu a fost un lucru ușor. Sincer, nu cred că am jucat prost. Cred că Simona a fost puțin mai odihnită, iar ziua nu a fost una grozavă pentru mine.

Halep a ajuns în finala de la Cincinnati pentru a doua oară în cariera sa. Duminică va juca împotriva numărului 4 în ierarhia WTA, Garbiñe Muguruza.

Jucătoare româncă a declarat:

Venind de la Wimbledon, știu că are multă încredere. După părerea mea, ea este favorita. […] Dar vreau să merg acolo și să mă bucur de moment.

Dacă Halep câștigă meciul, va fi deveni numărul unu mondial pentru prima oară în cariera sa.

Un fragment al meciului de tenis dintre Halep și Stephens poate fi urmărit aici:

https://www.youtube.com/watch?v=o0uO1DPfdpU

Sursă:

www.wtatennis.com

 

(Visited 68 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.