Sărbătorile vin la pachet cu…

Multe cadouri de dat. Ce idee este cea mai bună pentru fiecare sau cum alegem un cadou bun?

De cele mai multe ori veți găsi sfaturi și idei de cadouri pentru a vă face alegerea mai ușoară, totuși lucrurile nu sunt așa simple. Un cadou ar trebui să fie și practic și drăguț și ieftin și exact pentru acea persoană, nu?

De Moș Nicolae luăăm..

Pentru cei mici cu siguranță opțiunea dulciuri nu este niciodată una greșită. Fiecare copil, mare sau mic, vă va iubi mai mult pentru ciocolata, turta dulce sau biscuiții cu portocale.

Dar când vine vorba de jocuri ce facem?

Clar nu mai putem vorbi de un simplu joc din generațiile noastre. Ultimele sondaje au arătat faptul că dronele și roboții mici sunt cele mai bine cotate jucări pentru cadouri de sărbători. Totuși, unele dintre ele au un buget destul de ridicat care va face orice mămică să se gândească cel puțin de două ori înainte să cumpere ceva asemănător.

Ce opțiuni avem?

  • Mașinile electrice! Da, acestea erau și pe vremea noastră, însă avantajul de acum este faptul că nu mai sunt așa de scumpe, fiind o varietate foarte mare.
  • Boarding games. Având în vedere lipsa de activitate socială a celor mici, vă recomandăm jocurile stil boarding game unde se pot juca în echipe sau cu un grup mai mare. Un exemplu ar fi Activity – acesta este un joc extrem de amuzant, aceștia fiind nevoiți să vorbească, mimeze sau să deseneze. Nouă ne-a plăcut enorm!

  • Instrumente muzicale electrice pentru copii. Cei mici vor fi de-a dreptul încântați pentru că vor avea un pian în miniatură, o chitară sau un fluier doar pentru ei. Cu siguranță veți avea muzică sărbătorile acestea!
  • Cărți cu povești. În funcție de vârsta celui mic puteți opta și pentru o carte, dar cu un subiect mai deosebit, spre exemplu legende. Recent am găsit o carte cu legende italiene care nu depășea suma de 15 lei.

Dar pentru sufletul de copil al unui adult?

Cei mai mulți dintre noi ne bucurăm de cele mai mici lucruri pe care le primim în această perioadă, mai ales de lucrurile care ne aduc aminte de copilărie.

Câteva opțiuni:

  • Ceva dulce este o opțiune și în acest caz. O turtă dulce sau ceva specific perioadei îi va face oricui o zi mai bună.

  • O carte bună. Cu ocazia sărbătorilor avem câteva zile de tihnă în care mulți tânjim după o carte bună, de ce să nu fie chiar o carte oferită chiar de tine?
  • Un termos personalizat. Vrem să începem fiecare zi cu o stare bună și, de ce nu, să avem și cafeaua preferată în fiecare dimineață cu noi.

 

Pentru ambele situații dacă știți persoana căruia trebuie să îi cumpărați cadou foarte bine, puteți să optați pentru un articol vestimentar.

Ajută și pe alții să găsească o soluție pentru cadoul de sărbători și spune-ne ce opțiuni ai pentru cei dragi. ^_^

(Visited 60 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.