Recenzie ,,Dă-o mai departe (TAG)” – 2018

Dă-o mai departe (TAG) este un nou film în cinematografele din țară și este cel puțin interesant. Un joc care la noi este cunoscut sub numele de „leapșa” devine un stil de viață pentru niște bărbați peste 30 de ani.

 

Ed Helms, cunoscut  pentru rolul său din Hangover, este unul dintre actorii care vă vor binedispune în pielea lui Hogan ‘Hoagie’ Malloy. Isla Fisher este o altă actriță cunoscută care se alătură poveștii în rolul lui Anna Mallory, soția lui Hogan.

Care e povestea?

Încă din copilărie 5 băieți decid ceea ce îi vor uni de-a lungul timpului: leapșa. Banal, dar motivant, leapșa va fi motivul pentru care an de an acești prieteni se vor întâlni, lăsând orice activitate în detrimentul acestei plăceri nevinovate.

TAG - 2018 - sursă IMDb
TAG – 2018 – sursă IMDb

Campionul jocului, mai exact Jerry Pierce (Jeremy Renner), este cel care devine ținta finală pentru restul prieteniilor săi – acesta își anunță retragerea. Așadar, un ultim joc, înainte ca acesta să se căsătorească și să fie un adevărat adult. Întreaga acțiune de focusează în jurul lui Jerry, iar lucrurile par să scape de sub control.

Nunta este pusă în pericol de acest joc, iar lucrurile nu par să se liniștească cu cât se aproprie mai mult data ceremoniei. Chiar dacă Jerry pare să fie de neînduplecat în a câștiga în fiecare an jocul, de această dată Hogan anunță de fapt motivul din spatele întrunirii din acest an: este grav bolnav.

 

TAG - 2018 - sursă IMDb
TAG – 2018 – sursă IMDb

Pe lângă situațiile tragi-comice produse de cei 5, apar și vechile povești de dragoste din adolescentă, vechile camere ale copilăriei și vechiul cartier. Toate acestea întregesc reuniunea, fiind într-adevăr o perioadă de reamintire a trecutului lor.

Câteva cifre

Filmul a avut un buget aproximativ de $28 milioane, iar cu un venit global de aproape $73 milioane. Filmul are 100 de minute, iar data lansării în România a fost 6 iulie.

 

(Visited 190 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.