Potrivit fostului pugilist Lennox Lewis, campion mondial la categoria grea, lupta dintre Floyd Mayweather și Conor McGregor este o glumă. Meciul de box va avea loc la T-Mobile Arena din Las Vegas, pe data de 26 august.

Mayweather vs McGregor

Potrivit lui Lewis „lupta este foarte promovată, dar nu o consider o luptă cu adevărat serioasă.” El a adăugat, de asemenea, că: „nimic nu este evident atunci când vine vorba de un asemenea spectacol […] Mayweather ar trebui să câștige.”

În cazul în care campionul de box Mayweather, acum în vârstă de 40 de ani, va învinge campionul irlandez UFC în vârstă de 29 de ani, va depăși recordul lui Rocky Marciano, de 49 de lupte fără înfrângere.

Potrivit lui Lewis, meciul dintre cei doi nu este o luptă reală:

„Pentru mine meciul nu este o luptă adevărată. Vorbim de un tip care boxează, dar care este campion UFC, și nu pugilist. Toată lumea vrea să știe ce se va întâmpla.

Va recurge McGregor la o lovitură de picior, când va realiza că nu-l poate înfrânge pe Mayweather?

Niciun alt boxer nu a reușit să-l bată pe Mayweather în 49 de lupte – acum un luptător UFC care nici măcar nu are o carieră în box, încearcă să-l bată la box – cred că este o glumă.”

Screen Shot 2017-08-20 at 16.26.52.png

Britanicul Lewis, a declarat că nu este dispus să zboare spre Las Vegas pentru a vedea spectacolul, decât dacă este plătit să comenteze meciul.

Cu toate acestea, lupta are toate șansele să doboare recordurile de pay-per-view. Mayweather este de așteptat să câștige mai mult de 100 de milioane de dolari, în timp ce McGregor ar putea primi 70 milioane de dolari, excluzând contractele de sponsorizare, în cazul ambilor sportivi.

Screen Shot 2017-08-20 at 16.26.25

În timp ce aceasta va fi probabil ultima luptă a lui Mayweather, McGregor se va întoarce în UFC, conform declarațiilor președintelui UFC, Dana White.

Sursă:

www.bbc.com

www.telegraph.co.uk

(Visited 67 times, 1 visits today)