Justice League

Un film cu eroi care încearcă să salveze lumea de răul iminent? Cei de la DC Comics ne aduc nu unul, ci cinci personaje preferate din lumea super eroilor.

Cei de la DC Comics i-au adus împreună pe: Wonder Woman (Gal Gadot), Superman (Henry Cavill), Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller) și Aquaman (Jason Momoa).

Despre ce este vorba în acest film?

Pe lângă pericolul iminent care a distruge omenirea și Pământul, avem o poveste de dragoste (a lui Superman și a lui Lois Lane [Amy Adams]) care se pare că nu are un happy end. Mai exact, odată cu moartea lui Superman, Lios nu își mai găsește locul nici în viața personală nici în cea profesională.

Spoiler alert! Superman nu este un extraterestru de pe altă planetă fără un scop, se pare că are un as în mânecă pentru a reveni la viață, iar cei 4 prieteni ai săi vor folosi acest lucru pentru a-l aduce înapoi. Dar… acest lucru îl va afecta? Îl va face mai bun sau mai rău? Pentru că, așa cum se întâmplă în orice poveste, orice are un preț.

Dacă Batman nu este în cea mai bună formă pentru a face față forțelor infernului, Wonder Woman, Aquaman, The Flash și (mai târziu) Superman vor încerca să închidă cercul pentru a putea salva lumea.

 

Pro și contra

  • Este un film cu efecte speciale bune, aparatură de ultimă generație, idei creative.
  • Este unul dintre puținele dăți când îi puteți întâlni în același film pe cei cinci super eroi.
  • Deși are aproximativ 2 ore, nu veți simți timpul. Este o poveste relativ dinamică, ce vă va ține captivat tot timpul.
  • Îl veți întâlni pe iubitul actor din Games of Thrones Jason Momoa, soțul mamei dragonilor.

  • Tema filmului este una mult prea utilizată în ultimele filme Marvel – distrugerea lumii și cucerirea ei de către cele mai oculte forțe.
  • Binele învinge răul așa cum intuiești de la început. Deși Superman este mort, te aștepți să se găsească un mod sau altul pentru a se întoarce și pentru a ne salva pe toți.

Cu un buget de aproximativ 300 de mil. de dolari și cu încasări de peste 650 de milioane de dolari, filmul este unul de succes. De asemenea, acesta a fost produs de Atlas Entertainment, Cruel & Unusual Films, DC Comics, DC Entertainment, Dune Entertainment (as RatPac-Dune Entertainment LLC), Lensbern Productions, Warner Bros.

 

Sursă fotografii: idbm.com

Sursă video: youtube.com

(Visited 299 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.