Jumanji: Aventură în junglă – recenzie

The Rock, Kevin Hart și Jack Black sunt principalii actori pe care îi veți vedea în Jumanji, un film ce a apărut pe ecrane în decembrie 2017.

V-ați gândit vreodată că un joc poate să devină realitate sau că puteți să aveți aventura vieții datorită unui joc vechi?

Despre ce este vorba în poveste?

Patru tineri (care nu se prea suportau) sunt pedepsiți la școală pentru atitudinea lor nepotrivită față de profesori. Pedeapsa? Să decapseze sute de reviste. Deși la început a părut cel mai inofensiv lucru, totul pare că se va schimba atunci când descoperă un joc: Jumanji. Ah! Am uitat să va spunem că unul dintre ei este un gamer profesionist.

Orice altceva e mai amuzant decât să faci ceea ce ți-a spus directorul școlii? După ce își aleg caracterele cu care vor juca…realitatea virtuală devine modul în care cei 4 îți vor petrece timpul.

Din doi băieți –unul tocilar, unul cu un vis măreț de a deveni jucător profesionist de baschet; și două fete – una dependentă de Instagram și cealaltă de viitorul ei glorios, se vor transforma în Spencer (caracterul fără nicio slăbiciune), Fridge (zoologul), Bethany (bărbatul cartograf – ceea ce va fi cel mai amuzant caracter din film) și Martha (luptătoarea și femeia fantastică din grup).

Scopul?

Trebuie să salveze lumea Jumanji de forțele rele, astfel vor fi prinși acolo până când o să îndeplinească această misiune. Pe parcurs se vor întâlni cu un caracter surpriză – Alex (jucat de Nick Jonas).

 

 

Jumanji este un film tare amuzant în care Kevin Hart, care dă contur personajului lui Fridge din joc, este cu adevărat incredibil. Vei râde la toate glumele lui și nu vei regreta cele 2 ore petrecute în fotoliul de cinema.

Pe lângă caracterul de acțiune și comedie, acest film este și unul de acțiune. Este un film de familie, unde fiecare membru se va bucura caracterul preferat.

 

 

 

 

 

Sursă fotografii: imdb.com

Sursă video: youtube.com

(Visited 302 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.