Hitman’s Bodyguard: Care pe care

Cel mai bun bodyguard din lume primește un nou client, o persoană care trebuie să depună mărturie la Curtea Internațională de Justiție. Ei trebuie să pună la o parte diferențele și să lucreze împreună pentru a ajunge la timp pentru proces.

Pe lângă lupta contra-timp, dar și împotriva celor care le doresc moartea, bodyguard-ul (Ryan) va avea deseori o luptă cu propriul om pe care trebuie să îl protejeze.

Deși filmul este unul de acțiune, veți râde cu siguranță la întâmplările celor doi ,,prieteni” care, în ciuda  diferențelor pe care le au, au nevoie unul de celălalt pentru a supraviețui amenințărilor.

Funny facts:

Contrar modului în care este prezentat în film, Interpol nu este o agenție supranațională de aplicare a legii și nu are agenți care să poată aresta suspecții. În schimb, este o organizație internațională care funcționează ca o rețea pentru a aplica litera legii penale din diferite țări.

Dacă v-au plăcut actorii și doriți să îi vedeți pe Ryan Reynolds, Elodie Yung, Samuel L. Jackson, Richard E. Grant sau Gary Oldman și în alte filme, trebuie să știți că aceștia au acceptat rolurile unor personaje din benzile desenate. Reynolds a jucat în rolul lui Hal Jordan / Green Lantern în Green Lantern 3D: Protectorul Universului (2011) și Wade Wilson / Deadpool în Deadpool (2016), Yung a jucat Elektra Natchios în Daredevil lui Netflix (2015), Jackson a jucat Nick Fury în Marvel Cinematic Universe, Grant a jucat Dr. Zander Rice în Logan (2017), iar Oldman a jucat pe detectivul (mai târziu comisarul) James Gordon în The Dark Knight Trilogy (2005 – 2012).

 

Sursă fotografii: imdb.com

Sursă video: youtube.com

(Visited 134 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.