Doriți să nu mai cumpărați copilului dumneavoastră haine periodic? Ei bine, cu ajutorul imaginației și tehnologiei din ziua de azi, acest lucru este foarte posibil.

Petit Pli este o companie care a dorit să ușureze viața multor părinți. Aceștia creează cele mai avansate îmbrăcăminte pentru copii din întreaga lume.

Fondat de Ryan Mario Yasin în Londra în 2017, Petit Pli a fost lansat pentru a moda de pe piață; în special pentru Ronja și Viggo, nepoții lui.

6913040757_84cfe2f8f6_z.jpg

Ceea ce a declanșat această revoluție a fost momentul când Ryan a găsit în sfârșit o îmbrăcăminte pe care și-o dorea pentru Viggo, dar până în momentul în care a ajuns în Danemarca pentru a i-l da, haina era deja mult prea mică. Pregătit în domeniul ingineriei, aeronautică și structurile dislocabile, Ryan a decis că va găsi soluții la această problemă.

Copiii cresc 7 măsuri în primii 2 ani, ceea ce echivalează cu o mulțime de îmbrăcăminte risipită. Hainele versatile și (de ce nu?) impermeabile ale lui Petit Pli sunt pliate în așa fel încât să se poată dezvolta bidirecțional, pentru a se adapta la o gamă largă de dimensiuni.

signatures-clothes-hangers-clothes-hanging.jpg

Ajustarea continuă a dimensiunilor este o nouă modalitate de abordare a designului de îmbrăcăminte, una potrivită ratelor ridicate de creștere și discrepanțe în dimensiunile copiilor. Petit Pli folosește materiale tehnice ultra-ușoare, impermeabile și respirabile, deoarece copiii sunt niște sportivi extremi.

Scopul companiei este de a crea cele mai bune articole pentru părinți și copiii lor, prin combinarea modei cu tehnologia, dar și de a reduce consumul excesiv.

 

 

Sursă video: youtube.com

(Visited 48 times, 1 visits today)