Haine mici care se pot face mari

Doriți să nu mai cumpărați copilului dumneavoastră haine periodic? Ei bine, cu ajutorul imaginației și tehnologiei din ziua de azi, acest lucru este foarte posibil.

Petit Pli este o companie care a dorit să ușureze viața multor părinți. Aceștia creează cele mai avansate îmbrăcăminte pentru copii din întreaga lume.

Fondat de Ryan Mario Yasin în Londra în 2017, Petit Pli a fost lansat pentru a moda de pe piață; în special pentru Ronja și Viggo, nepoții lui.

6913040757_84cfe2f8f6_z.jpg

Ceea ce a declanșat această revoluție a fost momentul când Ryan a găsit în sfârșit o îmbrăcăminte pe care și-o dorea pentru Viggo, dar până în momentul în care a ajuns în Danemarca pentru a i-l da, haina era deja mult prea mică. Pregătit în domeniul ingineriei, aeronautică și structurile dislocabile, Ryan a decis că va găsi soluții la această problemă.

Copiii cresc 7 măsuri în primii 2 ani, ceea ce echivalează cu o mulțime de îmbrăcăminte risipită. Hainele versatile și (de ce nu?) impermeabile ale lui Petit Pli sunt pliate în așa fel încât să se poată dezvolta bidirecțional, pentru a se adapta la o gamă largă de dimensiuni.

signatures-clothes-hangers-clothes-hanging.jpg

Ajustarea continuă a dimensiunilor este o nouă modalitate de abordare a designului de îmbrăcăminte, una potrivită ratelor ridicate de creștere și discrepanțe în dimensiunile copiilor. Petit Pli folosește materiale tehnice ultra-ușoare, impermeabile și respirabile, deoarece copiii sunt niște sportivi extremi.

Scopul companiei este de a crea cele mai bune articole pentru părinți și copiii lor, prin combinarea modei cu tehnologia, dar și de a reduce consumul excesiv.

 

 

Sursă video: youtube.com

(Visited 52 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.