Știți acel film la care simți nevoia să râzi și să te țină în priză? Dacă mai întâlnim și un subiect de interes, cu siguranță lucrurile devin interesante.

 

I feel pretty/ Hai că sunt Belea, este un film care se bazează pe câteva elementele cu care, în general femeile, se luptă în fiecare zi: cum să te ridici la normale sociale de frumusețe?

Amy Schumer joaca în rolul lui Renee Bennett, o fată care este extrem de complexată în ceea ce privește imaginea sa. Frustarea devine din ce în ce mai mare atunci când pentru cei din jur, se pare, că o imagine este mult mai importantă decât orice altceva.

Renee decide că ar trebui să facă o schimbare în viața sa. După ce încearcă să fie acel prototip de om impus de societate – Renee suferă o cădere nervoasă și alege o cale atipică: o dorință cu un bănuț norocos într-o fântână din apropiere.

Schimbarea este una fundamentală din punct de vedere psihologic – nu doar că privește lumea cu alți ochi, dar viața i se schimbă la 180°. De la fata anonimă și ștearsă care era până acum, Renne devine nucleul unei companii de milioane de dolari, care nu simte pulsul publicului vizat.

Lauren Hutton (cunoscutul model de la Ford Modeling Agency, a jucat în Gigolo American (1980), Once Bitten (1985), Jucătorul (1974) ) revine încă o dată pe platourile de filmare în rolul Lily LeClaire.

Iar Michelle Williams, este nepoata lui Lily LeClaire, în rolul Avery LeClaire. Aceasta este cunoscută pentru rolurile din Marilyn Monroe (2011), Manchester by the Sea (2016).

Filmul este de 110 minute, iar glumele nu vor lipsi. PS: Naomi Campbell va apărea și ea pe micile ecrane!

 

 

Sursă foto: imdb.com

Sursă video: youtube.com

(Visited 287 times, 1 visits today)