Finanțări de la Guvernul României

Cu ocazia aniversării Centenarului și a celor 100 de ani de la intrarea în Război, Guvernul României, prin Ministerul Culturii și Identității Naționale, a lansat un apel pentru finanțări de proiecte cu acest subiect.

 

alexandru-ioan-cuza1Dacă îți dorești să lansezi un proiect cultural în perioada 1 octombrie-30 noiembrie 2017 și are la bază tema Centenarului, atunci poți depune până pe 7 septembrie 2017 dosarul cu ideea ta.

De altfel, programul este structurat în două părți:

  1. Acces Centenar – sesiunea 2017: proiecte ce vor finanțate până la sfârșitul anului curent și care vor fi premergătoare Centenarului Marii Unirii de la 1918;
  2. Înregistrare proiecte/idei 2018: proiecte/acțiuni culturale sau idei ce vor putea fi implementate în anul 2018.

Fiecare proiect/acțiune culturală poate primi până la 50 000 de lei.

Ce trebuie sa faceți pentru a depune dosarul?

Dosarul de participare poate fi depus fie prin completarea formularului on-line, fie în format fizic, în plic închis. Acesta trebuie să ajungă la Registratura Generală a Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, B-dul Unirii nr. 22, sector 3, Bucureşti – în atenția Direcţiei Cultură Scrisă și Creație Contemporană, cu menţiunea „Proiect  Program ACCES CENTENAR sesiunea 2017”.

Dacă nu sunteți din București și nu veți ajunge prea curând la sediul Ministerului, atunci îl puteți trimite și prin poştă, în plic închis, cu confirmare de primire.

Tu cum vei sărbători Centenarul?

 

Surse fotografii: Q Magazine, ro.wikipedia.org.

 

 

(Visited 71 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.