Pe vreme de vară teatrele au vacanță, lăsând zecile de mii de spectatori pe mâna spectacolelor/evenimentelor de o zi. Dar eu vreau un teatru de vară, unde spectacolul continuă!

Până la sfârșitul lunii august puteți merge la un minunat spectacol în aer liber, realizat de către regizorul Victor Frunză, sub egida celor de la teatrul Metropolis. Acest spectacol este unul plăcut, cu un program de aproximativ20814807_1789476951092724_658961361_n.jpg 2 ore, începând de la ora 19, în fiecare sâmbătă și duminică.

Până aici lucrurile sunt bune, hai să vedem ce avem în program: o trupă extrem de unită, niște schițe ale iubitului Caragiale, câteva elemente din partea lui Dumitru Solomon – cu piesa Orient Expres și întâlnim (de ce nu?) și pe Cehov cu Ursul. Ah, să nu uităm de muzică veche, puțin dans și glume bune.

 

Echipa este una pe care o veți întâlni și în alte spectacole:

Regizor: Victor Frunză

Decorul şi costumele: Adriana Grand

Actori: Nicoleta Hâncu, Andrei Huțuleac, George Costin, Alexandru Pavel, Adrian Nicolae, Sorin Miron, Carol Ionescu și câteva surprize!

Cinema Gloria (proaspăt renovat) are și un spațiu special amenajat pentru spectacole, acesta fiind locul de întâlnire pentru toți iubitorii de teatru. Dacă nu v-am convins, cu siguranță Andrei Huțuleac o va face. 🙂

 

 

 

(Visited 49 times, 1 visits today)