Deadpool 2 – recenzie

V-ați bucurat de primul film cu Ryan Reynolds în rolul lui Deadpool? Vești bune! Deadpool 2 este pe ecrane, iar glumele bune nu vor lipsi!

Povestea pe scurt

După ce a supraviețuit unei boli incurabile (cancerul), Wade Wilson (aka Deadpool) este subiectul unui test uman. Rezultatul? Cancerul a fost vindecat dar, vestea proastă – întreg organismul este modificat, iar el devine nemuritor.

Înainte de a afla vestea privind starea lui de sănătate, Wade își întâlnește marea sa dragoste. În cadrul celui de-al doilea film acest motiv va fi tema principală, mai exact, Vanessa (Morena Baccarin) va fi victima unui atentat.

Pe parcurs Deadpool va strânge o echipă de super-eroi pentru a salva un copil împins către răzbunare. Dacă va reuși să salveze lumea, să rămână în viață și să înfrunte și un călător prin spațiu și timp, asta vă lăsăm să descoperiți.

 

Funny fact:

Ryan Reynolds este singurul actor care a primit rolul principal pentru 2 super-eroi: Deadpool (producție Marvel) și Green Lantern (producție DC). Acesta va continua colaborarea cu cei doi, având programate lansări în anii următori.

Filmul a reușit să strângă aproximativ 365 de milioane de dolari la nivel mondial. Producătorii filmului au fost Donners’ Company, Kinberg Genre, Marvel Entertainment.

 

Sursă video: youtube.com

Sursă foto: imdb.com

(Visited 465 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.