Daniel Craig va juca în următorul film James Bond

Dacă până acum Daniel Craig a refuzat să confirme acceptarea rolului de agent 007 în seria filmelor James Bond, acesta a recunoscut că va fi în continuare protagonistul peliculei.

Nu s-a luat nicio decizie. Este vorba doar de deciziile personale ce trebuie făcute în acest moment.

El a adăugat: Știu că sunt nerăbdători ca acest proiect să meargă și, teoretic, îmi doresc să fac asta, dar nu există încă o decizie.

În cadrul emisiunii The Late Show, Daniel Craig a confirmat pentru Stephen Colbert faptul că acest lucru era cunoscut de câteva luni.

Am discutat despre asta, încercăm să punem la punct lucrurile, a spus el. Întotdeauna mi-am dorit, dar am avut nevoie de o pauză.

MV5BMTk4NTQ1Mzc1NV5BMl5BanBnXkFtZTgwODQ2NzA0NDE@._V1_SY1000_SX1600_AL_Cea de-a 25-a serie Bond, urmează să fie lansată tocmai în luna noiembrie 2019. Deși acest rol i-a adus lui Daniel Craig notorietatea, actorul dorește să fie ultimul său rol ca agent 007.

Craig a fost succesorul lui Pierce Brosnan și a debutat la Casino Royale în 2006. A jucat de atunci spionul în Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) și Spectre (2015).

 

Sursă fotografii: www.imdb.com

(Visited 56 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.