Concursul Sibiu Jazz Festival 2017 se apropie

Iubești jazz-ul? Participă în luna noiembrie la Concursul Sibiu Jazz Festival și descoperă emoția competiției.

Dacă jazz-ul este acel lucru care te face să simți cu fiecare celulă febra melodiilor, iar pe lângă acest lucru ești și un artist din domeniu, mai ai timp până luni, 18 septembrie, să te înscri pentru Concursul Internațional de Jazz de la Sibiu.

În perioada 10 – 12 noiembrie, Sala Thalia din Sibiu va găzdui ultimul eveniment de jazz al anului.

Cu o istorie de 4 decenii, Concursul Internațional de Jazz de la Sibiu aduce față în față iubitori ai genului și tineri talentați, aspiranți la marele premiu pus în joc de organizatori. De-a lungul anilor, Concursul Internațional Sibiu Jazz Festival a fost o rampa de lansare pentru cei mai importanți artiști de jazz din România, iar câștigarea unui premiu în cadrul evenimentului reprezintă un titlu de onoare pentru orice interpret sau formație.

20525956_10155814876019734_2187138187125041256_nPentru prima dată de la lansare, Concursul International de Jazz se desprinde de Sibiu Jazz Festival și are loc într-o altă perioadă decât acesta. Cu alte cuvinte, putem spune că anul jazz-ului din România începe și se încheie in inima Transilvaniei, la Sibiu. Este deja știut faptul că de 47 de ani, Festivalul de Jazz de la Sibiu deschide sezonul evenimentelor de profil din țară, în luna mai, iar începând de anul acesta, tot la Sibiu se și închide seria festivalurilor de jazz din 2017.

Pe parcursul celor trei zile, spectatorii se vor putea delecta cu muzica live de calitate, iar în ultima seară vor putea participa la gala de premiere a câștigătorilor acestei ediții.

Datorită Concursului, se țese un fir care înnoadă legături între generații de muzicieni. E un fir care promite să poarte mai departe o misiune asumată acum mulți ani de Festivalul de Jazz de la Sibiu – aceea de a descoperi, a promova și a crește tinerele talente în spiritul libertății și a solidarității prilejuite de jazz.

Nu există jazzman român, a cărui evoluție să nu fi fost marcată, în vreun fel sau altul, de Concursul și Festivalul de Jazz de la Sibiu, au declarat organizatorii.

Fie că ești unul dintre concurenți sau un amator de jazz te așteptăm să te bucuri de cel mai important eveniment de jazz!

 

 

 

 

 

 

(Visited 124 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.