Când revine Tiger Woods pe terenul de golf?

Tiger Woods, de 14 ori campion, nu a mai jucat golf din februarie, datorită intervențiilor chirurgicale suferite la spate. A avut a patra intervenție chirurgicală în aprilie, iar acum se pregătește să își relanseze cariera.

Jucătorul în vârstă de 41 de ani, care a fost arestat pentru suspiciune de conducere sub influența alcoolului în luna mai, spune că lucrează aproape în fiecare zi pentru recuperarea tonusului muscular.

„Lucrez șase zile pe săptămână, alternând între banda de alergare, bicicletă, înot și antrenamentul cu greutăți de două ori pe zi, iar tonusul meu muscular își revine, deși nu sunt încă în forma necesară pentru un joc de golf.”

Acum îi reușesc loviturile de la 60 de metri, dar încă nu știe când va avea loc întoarcerea oficială pe teren.

„Am început să lovesc mingea cu puțin mai mult – de la 60 de metri. Nu mi-am revenit complet de la operația din aprilie, dar fac progrese în fiecare zi.”

Woods a declarat că se simte mai bine și că reușește să se odihnească corespunzător.

„În legătură cu operația mea cea mai recentă, mă bucur că nu mai am dureri. Dorm mai bine acum […].”

Potrivit campionului multiplu, trece prin procesul de recuperare pas cu pas.

„Radiografia de 6 luni de la spate, urmează sa iasă. Odată ce chirurgul meu aruncă o privire, mă va îndruma în privința a ceea ce pot face de acum înainte.”

„În privința jocului de golf, nu știu încă cum vor decurge lucrurile. Nu știu ce va îmi va permite organismul să fac. Voi asculta de medicii mei și voi continua să o iau încet.”

În august, Tiger Woods a pledat nevinovat când a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului. Cu toate acestea, mai târziu în cursul lunii curente, este posibil să admită o culpă mai mică de conducere nesăbuită, ceea ce ar putea determina intrarea acestuia într-un program de probațiune de 12 luni.

Woods va avea rolul de căpitan asistent, în cadrul meciului bienal dintre Statele Unite și o echipă internațională, ce va avea loc la Liberty National din New Jersey între 28 septembrie și 1 octombrie.

„În calitate de căpitan asistent, sunt responsabil de soțiile, prietenele, familiile și indivizii care susțin jucătorii de golf. Este un rol de organizator, diferit de cel de jucător, cu care am fost obișnuit”.

Îi dorim mult noroc lui Tiger Woods, cu procesul de recuperare, atât în ​​viața personală, cât și în cea profesională.

Sursă:

www.cnn.com

www.bbc.com

(Visited 86 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.