Black Panther – Recenzie

Dacă vă întrebați ce au mai pregătit cei de la Marvel pentru iubitorii de super eroi, atunci ar trebui să vă uitați la ultimul lor film – Blanck Panther.

 

După ce v-ați bucurat de Captain America: Războiul Civil, acum puteți să vă bucurați de regele T’Challa (Black Panther). Prințul se întoarce în Wakanda, o țară puternic tehnologizată. Cu toate acestea, T’Challa devine regele Wakandei la moartea tatălui săun, însă, la scurt timp, descoperă că este provocat pentru tron de la un prinț pierdut.

 

T’Challa este eroul Black Panther. El va trebui să se alăture celor din  C.I.A., mai exact agentului Everett K. Ross și membrii forțelor speciale – Dora Milaje, Wakandan, pentru a împiedica Wakanda să fie târâtă într-un război mondial.

Veți vedea un principiu de bază pentru filmele cu super eroi: lupta dintre bine și rău. Evident, binele va învinge, iar lumea va evolua.

Pe lângă stereotipurile pe care le vom găsi, filmul este unul cu adevărat interesant, având efecte speciale spectaculoase, iar povestea este spusă dintr-o perspectivă nouă: conducătorul unei nații nu este perfect, iar binele făcut de acesta întotdeauna ascunde secrete dureroase. Dacă își va păstra locul de proaspăt rege, dacă va fi un război sau nu… va las să descoperiți!

Pe langă actorul Chadwick Boseman care joacă rolul lui T’Challa/Black Panther, o veți vedea și pe Lupita Nyong’o în rolul iubitei lui T’Challa, dar și pe Martin Freeman (pe care cu siguranță l-ați văzut în rolul lui Watson din serialul Sherlock Holmes)

Filmul a fost lansat pe 16 februarie în România, având un buget de 200 de milioane de dolari și încasări la nivel mondial de peste un miliard de dolari (sumă raportată pe 15 martie).

Vouă cum vi s-a părut?

https://www.youtube.com/watch?v=x02xX2dv6bQ

Sursă fotografii: imdb.com

Sursă video: youtube.com

(Visited 128 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.