Barry Seal: Trafic în stil American

Pentru filmul Barry Seal: Trafic în stil American Tom Cruise devine un pilot american care a efectuat zboruri pentru cartelul de la Medellín, devine informator pentru guvernul American.

Barry Seal (Tom Cruise), fost pilot al companiei aeriene TWA, acceptă o provocare nouă: de a deveni informator pentru CIA. Dacă la început acesta avea doar misiuni de recunoaștere, ulterior începe să își construiască o adevărată rețea de ,,cunoștințe”din cadrul celor care făceau trafic cu droguri.

Această afacere îi dă lui Barry poziția de pion principal în jocurile de putere ale acestui sistem bine pus la punct.

Întreaga poveste este redată într-o manieră mai mult comică, atitudinea lui Barry Seal fiind una plină de umor. Totuși, fiecare decizie luată de Barry îi va aduce o mulțime de probleme, riscuri și – pentru că vorbim de trafic ilegal, o mulțime de bani. Toate acestea îi vor îngreuna ieșirea lui din acest sistem corupt.

Regizorul filmului este unul care a mizat pe suspans și o serie de cascadorii surprinzătoate, care l-au adus pe Tom Cruise în situații inedite. După cum s-a făcut și public, actorul își realizează singur cascadoriile, iar  o scena – aruncarea unor cutii cu cocaină în avion, în timp ce singurul care pilota era chiar actorul; a fost văzută drept o adevărată provocare.

Pe scurt, filmul este unul interesant, unde personajul principal are o serie de probleme în momentul în care banii devin principalul lui focus, iar secretele relațiilor dintre guvern și traficanți sunt puse într-un cadru palpitant.

Distribuit de Ro Image 2000, “American Made” (“Barry Seal: Trafic În Stil American”) a avut premiera în cinematografe vineri, 25 august 2017. 

Sursă video: youtube.com

Sursă imagini: www.imdb.com

(Visited 161 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.