Baby Driver

Ați văzut House of Cards? Atunci cu siguranță deja sunteți admiratorul lui Kevin Spacey – iubitul actor ce îl joacă pe Francis Underwood. În acest film este temutul Doc, un personaj complex cu dorința de a își păstra puterea.

Filmul este numit după piesa lui Simon & Garfunkel „Baby Driver” din albumul lor „Bridge Over Troubled Water” din 1970 – melodia o vom regăsi la sfârșitul filmului.

Baby este un șofer tânăr care poate face orice mișcare sălbatică în timp ce se ascultă  piesa potrivită. Are un talent periculos de care are nevoie pentru a-și supraviețui șefului său, Doc, care apreciază rolul lui în jafurile planificate cu meticulozitate. Cu toate acestea, când copilul crede că este în cele din urmă liber și că are propria sa viață cu noua lui iubită, Deborah, Doc îl forțează înapoi pentru o altă slujbă. În secret, cu o echipă de luptători prea instabili pentru a ține pasul cu planurile lui Doc, lucrurile par să se complice.

MV5BMTUwMjU3Mzk4Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwMzkzNzI2MjI@._V1_SY1000_CR0,0,1499,1000_AL_.jpg

Pentru a supraviețui și pentru a scăpa de viitoarea lovitură, va avea nevoie de pricepere, inteligență și îndrăzneală, dar chiar și pe cea mai bună melodie, poate realiza tot ceea ce și-a dorit?

Bugetul filmului a fost unul pe măsură: $34.000.000. În primul weekend de la lansare au reușit să aibă încasări de $21.000.000 (USA). Până pe data de 11 august s-au raportat $100.033.833 (USA) încasări.

 

 

Surse: imdb.com, youtube.com

(Visited 27 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.