Amityville: The Awakening este un film horror, ce are în prim-plan o familie fără bani, cu un copil bolnav și o casă plină de fenomene ciudate. Toate aceste fenomene duc la un sigur lucru: Amityville.

MV5BNzE3OTA2MTEtZDg4ZC00NDA0LWEwMDAtOTllMDNkYjI0Yzk3XkEyXkFqcGdeQXVyNzg3Mzk0Nw@@._V1_Au terminat filmarea „Amityville: The Awakening” în 2014 și trebuia să fie lansat în2015, dar acest lucru a fost amânat de mai multe ori. Acum, așteptarea s-a terminat.

Despre ce e vorba? În 1974, „el” a ucis întreaga familie când dormea într-o casă bântuită, la Amityville, dar 40 de ani mai târziu, o singură mamă care îi mută pe cei trei copii în aceeași casă.

MV5BMzZiOTM1Y2YtZGZjYi00ODRjLTk1MjAtNjkwNWViYWJmODM2XkEyXkFqcGdeQXVyNzg3Mzk0Nw@@._V1_SY1000_CR0,0,665,1000_AL_

Belle, sora cea mică și fratele ei gemen, aflat în comă, se mută într-o casă nouă. Împreună cu mama lor, Joan,  se hotărăsc să nu mai cheltuiască la fel de mulți bani, pentru a economisi pentru asistența medicală a fratelui ei. Dar când fenomene ciudate încep să apară în casă, inclusiv recuperarea miraculoasă a fratelui ei, Belle începe să suspecteze că mama nu-i spune totul și în curând își dă seama că tocmai s-au mutat în casa scandalosului Amityville.

Acest film este minunat, nebun și înfricoșător, cu câteva momente înfiorătoare. Dar, totuși, este foarte distractiv să te uiți dacă ai un partener de film cu care să împarți cele mai „haioase” secvențe.

Să vorbim puțin și despre personaje: Bella Thorne este un personaj plăcut, cu o acțiune bună, dând viață unor momente emoționale. Nu a fost nici un personaj prost, nici unul enervant.

Jennifer Jason Leigh oferă o performanță uimitoare. Ea a fost cu adevărat acea mama nebună ce credea că totul ar fi mai bine într-o casă din Amityville. Dar lucrurile iau o turnură total neașteptată.

Pe scurt, acest film nu este unul pentru toată lumea, dar dacă ați așteptat să îl vedeți pentru o perioadă așa lungă de timp, ar trebui să nu mai ezitați. Enjoy!

 

Sursă video/fotografii: youtube.com, imdb.com

 

(Visited 48 times, 1 visits today)