Dacă vreți să aveți o prezență cu adevărat deosebită la petrecerea de la birou sau la nunta unei prietene apropriate, atunci vă venim în ajutor. V-am pregătit câteva idei pentru rochiile de ocazie dintre care puteți să alegeți.

Dacă vreți să atragi atenția celor din jur atunci avem 4 opțiuni pentru rochiile de ocazie:

1. Rochia cu spatele gol 


Acest stil de rochie nu poate da greș niciodată! Mereu este în vogă, plin de senzualitate și, în plus, într-o situație când eticheta o cere este fix ceea ce trebuie! Pentru a îi da un plus de eleganță alege o rochie din paiete aurii sau argintii, la care să accesorizezi o pereche de cercei statement și un ruj mat.
Legat de cum îți poți aranja părul vă recomandăm să îl prindeți într-o parte, folosind un accesoriu prețios. Nu uitați de parfumul de seară!

2. Rochia cu un decolteu adânc

 

 

Fie că ești o femeie care se bucură de un decolteu generos, fie că nu ai un decolteu peste medie, acest tip de rochie are acel plus pe care ți-l dorești la o rochie! Pentru aceasta, cel mai bine merge o pereche de pantof cui – culoarea vedetă este nudul care nu dă greș niciodată. Ce trebuie să evităm în această situație? Accesorizarea în exces! Acest lucru va lua ochii de la principalul atu al rochiei: decolteul.

 

 

3.  Rochia cu un singur umăr


Vrei ceva diferit față de restul fetelor care vor fi la aceiași petrecere cu tine? Atunci optează pentru rochia cu un singur umăr! Acest model este unul cu adevărat deosebit, iar într-o combinație potrivită va reuși să te scoată în evidență fără nicio problema. Fie că optezi pentru un colier statement, fie că alegi unul simplu, trebuie să reții că acest model este unul extrem de versatil și că alegerile tale pentru accesorii vor fi cele mai ușoare!

 

4. Rochia din dantelă


Dantelă este acel material extrem de dorit de fiecare dintre noi, femeile. Ceea ce ne place cel mai mult este atunci când dantela este folosită și în ținuțele noastre de seară, reușind să atragă atenția cu ușurință. Acesta este materialul care ne ajută să ne transformăm în cele mai senzuale femei.
Fie că optați pentru o rochie care este total din dantelă sau doar parțial, să nu uitați cât de greu poate fi să o accesorizăm. De cele mai multe ori această rochie este greșit asortată sau femeile nu exploatează la maximum potențialul ei. În funcție de culoarea și croiala aleasă, aveți ocazia să alegeți cum doriți să puneți în valoare rochia – cu accesorii de efect sau mai delicate?

Ce trebuie să reținem în alegerea oricărui model de rochie?

Niciodată nu vă grăbiți atunci când vreți o rochie nouă și nici nu încercați să o luați fără a o proba. Acest lucru este crucial pentru a nu mai pierde timpul, pe ultima sută de metri, cu schimbul său cu returul produsul.

(Visited 63 times, 1 visits today)