4 idei de localuri în București

Ești în vizită în București sau vrei să mai schimbi puțin atmosfera? Haideți să vedem ce opțiuni avem și ce ne-a plăcut sau ce nu la localurile pe care le-am încercat!

 

Frudisiac

Aici designul este cu unul în stil scandinav. Aici vă puteți bucura de un mic dejun și un prânz consistent sau, dacă aveți chef doar de o gustare, au un chec extraordinar care merge cu o cafea simplă. Informație bonus: cafea este adusă chiar din Suedia. Prețurile sunt medii, așadar o consumație de o persoană ar fi aproximativ 40-50 de lei.

 

Recomandare: dacă vă faceți timp să veniți aici o puteți face mult mai ușor în timpul săptămânii pentru că în weekend este mai mult decât aglomerat. Este un spațiu destul de mic, dar extrem de chic!

Good side: o zonă extrem de centrală, în zona Dorobanți.

 

Alt Shift

La Alt Shift și decorul este un plus, alături de un meniu diversificat plus porții generoase de mâncare. Deși nu vă așteptați, cele mai ciudate combinații sunt cele mai delicioase. Noi de exemplu suntem fani ai șnițelului de vită cu sos gorgonzola. Un deliciu!

La fel ca la Frudisiac este extrem de aglomerat, așadar o rezervare nu ar strica.

Bad side: destul de multă gălăgie!

 

Black by DonCafe

Iubitor de burgeri și mâncare specific americană? Totuși ai vrea ca mâncarea să fie făcută cu anumite modificări? Atunci Black este locul pe care trebuie să îl vizitezi! Aici mâncarea este aromată, în cantități mai mult decât suficiente și este perfect pentru ieșirile în grupuri mari. De asemenea, aici sunt tot felul de promoții care te vor face să revii.

Ne place enorm că sunt la ultimul nivel din mall-ul Băneasa, iar vara poți să te bucuri de peisajul de pe acoperiș, dar și de răcoarea plăcută de seara.

Partea bună: Prețurile sunt unele accesibile, un meniu cu burger sunt în medie 30-35 de lei și în anumite seri vă puteți bucura de niște spectacole cu adevărat plăcute.

 

Linea Closer to the Moon

Nu este un local prea cunoscut, este recent deschis. Atmosfera este extrem de prietenoasă, încadrându-se perfect în designul inspirat din Polul Nord.

Ce este cu adevărat inovator este modul de comunicare cu ospătarul. Pentru a plasa o comandă trebuie să îi dai un mesaj cu ceea ce îți dorești, iar el în câteva minute va veni la masa ta.

Localul este pe acoperișul unei clădiri, lângă Cercul Miliar în niște igluuri improvizate. Deși este iarnă, te poți bucura de căldura unui local obișnuit având calorifere sub masă.

Ce ne-a plăcut: atitudinea extrem de prietenoasă a personalului, ideea localului și promptitudinea livrării comenzii.

Prețurile sunt peste nivelul mediu, așadar dacă vrei să mergi cu prietenii aici, pregătește-te de un preț pe măsură.

 

Sursă fotografii:

https://www.facebook.com/frudisiac/
www.altshift.ro
https://www.facebook.com/BLACKbyDoncafeBrasserie/
https://www.facebook.com/LineaClosertothemoon/
(Visited 138 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.