100 Cele mai Influente Imagini din Toate Timpurile

Revista TIME a publicat un proiect intitulat „Cele mai Influente Imagini din Toate Timpurile”. Proiectul este alcătuit din 100 de imagini care au schimbat lumea, selectate de TIME și o echipă de experți internaționali.

Sarcina nu a fost una ușoară, ținând cont de faptul că în prezent sunt realizate mai multe fotografii în fiecare zi, decât numărul picturilor existente în muzeele lumii. Istorici, fotografi, reporteri și editori au fost implicați cu toții, în procesul de selecție.

De ce este o imagine considerată influentă, iar alta nu? Conform TIME, nu există o formulă magică. Unele fotografii apar în top deoarece au fost primele în categoria lor, în timp ce altele au modelat felul în care gândim sau au schimbat modul în care trăim.

Compendiul include imagini ce surprind “ciuperca” nucleară de la Nagasaki, meciul de box dintre Muhammad Ali și Sonny Liston, primul bărbat pe lună, saltul iconic al lui Michael Jordan, foametea din Somalia și multe altele.

Puteți explora toate imaginile și povestea din spatele fiecăreia la următorul link: http://100photos.time.com/?xid=homepage

Sursă: www.time.com

(Visited 76 times, 1 visits today)
Please follow and like us:

Write a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error

Enjoy this blog? Spread the word.